Omleidingsroutes afsluiting Energieweg

Terug

Omleidingsroutes afsluiting Energieweg deel Gaziantepplein-Ambachtsweg

Van maandag 25 juli tot en met zondag 7 augustus is de Energieweg in beide richtingen afgesloten tussen rotonde Gaziantepplein en Ambachtsweg. De bedrijven aan de Energieweg, Bedrijvenweg, Dr. Bl├ęcourtstraat en (parallelweg) Ambachtsweg blijven bereikbaar door een omleiding via de Hogelandseweg, Industrieplein (sluis Weurt) en Scheepsvaartweg. Tussen de Scheepsvaartweg en de parallelweg van de Energieweg wordt een tijdelijke toegangsweg gemaakt zodat de bedrijven bereikbaar blijven. Ook wordt het eenrichtingsverkeer op de parallelweg tijdelijk opgeheven.

CEVA Logistitics, het Dominicus college en de overige bedrijven op het deel vanaf het Gaziantepplein richting de rotonde Dr. Bl├ęcourtstraat blijven bereikbaar via de Rosa de Limastraat en Dennestraat.

De Wolfskuilseweg is gedurende de werkzaamheden bereikbaar vanaf de kruising met de Molenweg. De bedrijven aan de Handelsweg en Nijverheidsweg blijven bereikbaar vanaf het Industrieplein en de Scheepvaartweg / Weurtseweg.

Omleidingsroutes afsluiting Energieweg deel Ambachtsweg-Industrieplein

Van 8 tot en met 21 augustus is de Energieweg in beide richtingen afgesloten tussen rotonde Ambachtsweg en Industrieplein.

Bedrijven tussen rotonde Gaziantepplein en Ambachtsweg zijn in deze periode bereikbaar vanaf het Gaziantepplein. De rotonde Ambachtsweg is in deze fase weer open voor het autoverkeer.

De bedrijven aan de parallelweg tussen het Industrieplein en de rotonde Ambachtsweg blijven in deze fase bereikbaar via de tijdelijke toegangsweg vanaf de Scheepsvaartweg en vanaf de Ambachtsweg. Hiervoor wordt het eenrichtingsverkeer op de parallelweg tijdelijk opgeheven.

De bedrijven aan de zuidkant van de Energieweg tussen de Wolfskuilseweg en het Industrieplein blijven bereikbaar via het fietspad vanaf de Wolfskuilseweg.

De bedrijven aan de Handelsweg en Nijverheidsweg blijven bereikbaar vanaf het Industrieplein en de Scheepvaartweg / Weurtseweg.