Nijmeegse 4Daagse

Terug
Nijmeegse Vierdaagse

Van dinsdag 18 juli tot en met vrijdag 21 juli 2023 vindt de 105e editie van de Nijmeegse 4Daagse plaats. In de week van de 4Daagse bezoeken zo'n anderhalf miljoen mensen Nijmegen en omgeving. Ze komen om te wandelen, familie en vrienden aan te moedigen langs de route en om te feesten. Bereid je bezoek goed voor, dan kom je niet voor verrassingen te staan.

Houd rekening met de drukte

De grote toeloop van mensen doet een groot beroep op de gastvrijheid van de stad, het wegennet en het openbaar vervoer. Wandelaars en toeschouwers worden geadviseerd om gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets. Wil je parkeren, maak dan gebruik van de P+R voorzieningen aan de rand van de stad.

Vervoer

Of je nou komt wandelen, aanmoedigen of feesten; met het ov is het centrum van Nijmegen perfect bereikbaar. Daarnaast is Nijmegen ook prima bereikbaar met de fiets.

Kom je toch met de auto? Maak dan gebruik van de P+R voorzieningen aan de rand van de stad. Er is een P+R terreinen ingericht aan de Keizer Hendrik IV-singel (Nijmegen-Noord). Neem vanaf N325 (beide richtingen) afslag Oosterhout en volg de gele borden 'Parkeren 4Daagse' en 'P 4Daagse).