Alternatieven voor werkgevers

Terug
Fiets Trein Thuiswerk

Hebben jouw medewerkers last van de werkzaamheden? Laat ze (meer) thuiswerken. Of zet een e-bikeprobeeractie in, zodat ze ook na de werkzaamheden blijven fietsen. 

Beter bereikbaar, minder ziekteverzuim, meer productiviteit, goed werkgeverschap en een kleinere CO2-voetafdruk; wil jouw organisatie dit ook? Slim & Schoon Onderweg helpt je graag. Afhankelijk van jouw organisatie en wensen kunnen diverse diensten uit onze Menukaart helpen. Hieronder hebben we er al een paar weergegeven.

Thuiswerken

Thuiswerken is voor werkgevers én medewerkers de ideale oplossing om de wegwerkzaamheden te ontlopen. Thuiswerken zorgt bovendien voor productievere medewerkers. Hoe ondersteun je je thuiswerkende medewerkers, wat is er nodig op kantoor en welke regelingen en voorzieningen voor thuiswerken zijn er zoal? Je leest het hier:

Thuiswerken; tips en regelingen

E-bikeprobeeractie

Wil je dat meer medewerkers op de fiets naar het werk komen? Een e-bikeprobeeractie is een bewezen succesvolle manier. Je medewerkers ervaren enkele weken zelf de vele voordelen van het fietsen en verruilen de auto hierdoor makkelijker voor de fiets. En dat scheelt jouw bedrijf parkeerkosten en levert je fittere medewerkers op! 

Zo werkt een e-bikeprobeeractie